17 жовтня 2015 року було затримано засудженого дільниці соціальної адаптації Дубенської виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області, який 15 жовтня 2015 року самовільно залишив територію виробничого об’єкта за межами установи під час проведення робіт у лісовому масиві.

Так, 17 жовтня 2015 року близько 08 години в ході проведення оперативно-розшукових заходів, завдяки взаємодії працівників ДПС ДАІ при МВС України в Рівне нській області та працівників органів та установ управління ДПтС України в Рівне нській області, було затримано засудженого-втікача, який рухався по трасі Київ-Чоп.

Про факт затримання втікача повідомлено територіальні органи внутрішніх справ та прокуратури.

На даний час, на місці затримання перебуває оперативна група управління ДПтС України в Рівне нській області.

Дану подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Дубенського міського відділу (з обслуговування м. Дубно та Дубенського району) УМВС України в Рівне нській області та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч.1, ст. 393 Кримінального кодексу України.

По даному факту проводиться перевірка.

Прес-служба управління ДПтС України в Рівне нській області