16-річний важкоатлет зі Здолбунова - справжня надія свого тренера Володимира Гордійчука, серед вихованців якого вже є троє учасників Олімпійських ігор, а ще 15 майстрів спорту. Де і як насправді куються олімпійські медалі?

Володимир Гордійчук спортсмен із дитинства. Свою першу штангу зробив із запчастин до трактора. Після служби у армії вирішив стати легкоатлетом. Але не склалося. Його майбутнє вирішили за нього.

Життя спортсмена коротке. У 28 Володимир починає тренувати школярів у Березному. За кілька років його переводять у Здолбунів. Вже 30 років він тренер Здолбунівської дитячо-юнацької спортивної школи “Колос”.

Три олімпійці Володимиру Гордійчуку не межа. Роман Василевський теперішня надія тренера. Цьогоріч у серпні вперше відбудуться юнацькі Олімпійські ігри. Вони пройдуть у Сингапурі. 16-річний Роман єдиний, хто отримав ліцензію на участь. Він представлятиме на них не лише Здолбунів, а й Україну. Якщо участь профінансують. Сам тренер планує поповнити свою колекцію із десятків медалей та кубків. Через два роки 60-річним він планує позмагатися за титул чемпіона світу серед ветеранів.