Усі приємні спогади та емоції ми залишаємо на фотокартках. Адже так приємно через кілька років, дивлячись на фото, знову відчувати та переживати ті ж емоції. Саме тому ми пропонуємо Вам виділити трішки часу та влаштувати сімейну фотосесію, яка запам'ятається усій сім'ї та зігріватиме вас під час перегляду навіть через десятки років.

Спробуйте відійти від традиційних фото - використайте незвичний інвентар, станьте в цікаві пози та просто повеселіться під час фотосесії.

Пропонуємо Вам декілька цікавих ідей, завдяки яким ваші сімейні фото нагадуватимуть щасливі моменти, проведені в колі сім'ї. Такі фото з гордістю можна почепити на стіну та демонструвати рідним і друзям.

Рамка в рамці. Для цього потрібно підготувати фоторамку. Можна зробити готові знімки, а можна зробити все за допомогою фоторедактора.

pic

"Сімейний профіль." Тут не обійтись без допомоги фотографа. Потрібно вистроїтись в лінію, щоб обличчя усіх членів сім'ї були на одному рівні. З такою фотографією потім можна весело обговорювати - в кого мамин носик, а в татове підборіддя і т.п.

pic

Підготуйте окремі літери слова "сім'я", або просто свого прізвища. Кожен тримає одну-дві букви. Фото можна зробити як у студії, так і на природі.

pic

pic

Для цього фото вам потрібен особливий фон - дошка або стіна, на якій легко можна малювати крейдою.Можна робити різноманітні малюнки - написи, крильця метеликів, квіти, та просто візерунки. Головне - ваша фантазія.

pic

pic

Для сімейної фотосесії головне - щирі емоції та ваша любов один до одного. Тому не перетворюйте цей процес в щось надсерйозне. Хай цей час буде для вас відпочинком, тоді фотоапарат "спіймає" ваші щасливі моменти життя.

pic

pic

pic