Невідомим звіром, який нападає на людей у Здолбунівському районі, зацікавились в обласному управлінні міліції. Правоохоронці створили кілька оперативних груп з числа міліціонерів, еменесників та мисливців для пошуку тварини, яку місцеві жителі називають "чупакаброю".

Це зробили після того як звір напав на 40-річну мешканку села П'ятигори Ларису, коли вона поверталася з роботи додому. Невідома тварина звалила жінку з ніг, після чого Лариса втратила свідомість і півтори години пролежала в снігу поки її не знайшли селяни.

Від переляку у неї відняло ноги, вона не може ходити і у стані глибокого шоку перебуває під наглядом медиків у Здолбунівській районній лікарні. Окрім цього, невідома тварина побувала і в сусідньому селі Глинськ, де, зістрибнувши з дерева, налякала 15-річну дівчину.

Про появу звіра в Здолбунівському районі заговорили півтора місяця тому коли у своїх господарствах селяни почали знаходити мертвих кролів, з яких була повністю висмоктана кров. Люди переконані, що мають справу із міфічною "чупакаброю" і зараз бояться виходити на вулицю після настання темряви. Правоохоронці ж закликають мешканців Рівне нщини бути пильними адже невідома тварина продовжує скоювати набіги на господарства селян.