Саме таку жахливу картину застав син загиблого. Батько лежав у коридорі без ознак життя, а в будинку – повний безлад. У шоковому стані 20-річний хлопець повідомив про подію у міліцію. Слідчо-оперативна група райвідділу та обласної міліції працювала на місці злочину майже півдоби.

Ще 22 жовтня близько 20 години син спілкувався по телефону з 52-річним батьком. А близько опівдня наступного дня вирішив провідати його. Чоловік мешкав у селі Великий Житин Рівне нського району. Його дружина із дітьми – у Рівному, а на вихідні усі збирались у дружньому колі. Та цього разу хлопець занепокоївся, адже двері будинку були замкнені, а на його стукіт ніхто назустріч не вийшов. Тому, відкривши двері своїм ключем, спочатку побачив, що в будинку все перекинуто, а потім у коридорі на підлозі виявив мертвим батька. У нього руки були зв’язані за спиною. Тіло загиблого направили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Наразі, за попередніми результатами експертизи, стало відомо, що причиною смерті є механічна асфіксія від перекриття органів дихання та стискання шиї.

pic

pic

pic

— За фактом умисного вбивства відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — зазначив заступник начальника УМВС Володимир Голубош. — Тривають оперативні та розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

Про це повідомили у Рівне нському РВ УМВС України в Рівне нській області

pic

pic