В наш час всі прагнуть створити ексклюзивний, елегантний та вишуканий інтер'єр. Хоча підібрати елементи декору для дому часом досить непросто, тут потрібна авторитетна думку спеціаліста та творчий підхід. Ви мрієте жити в стильному інтер'єрі? Хочете, щоб ваші гості захоплювалися вами і вашим смаком? Ця стаття буде вам корисна.

САЛОН ДВЕРЕЙ "ЮНА"

У салоні дверей «Юна», який розташований в м. Рівному на вул. Макарова, 21 (територія супермаркету Метро) ви знайдете те, що так довго шукали. Міжкімнатні та вхідні двері, металопластикові двері та підлогове покриття від виробника найкращої якості.

Саме зараз на виробництві у салону «Юна» з‘явилась нова надійна модель вхідної групи з металу 2 мм по всьому виробу. Такі двері мають максимальну кількість ребер жорсткості та складаються з двох листів металу, що значно надійніше та якісніше, ніж двері з накладками МДФ.

Крім того, якщо ви шукаєте якісні вхідні двері, й у вас розбігаються очі, що обрати та куди піти, то можете звернутись до фахівців салону «Юна». Спеціалісти салону із задоволенням поділяться секретами вибору якісних вхідних дверей. Можете бути певні, саме тут вам нададуть інформацію, яку не розкажуть у інших магазинах.Для цього вам достатньо завітати до салону «Юна», або ж зателефонувати й отримати всю необхідну інформацію. Звісно, краще один раз побачити, ніж 7 разів почути, тому взірці найбільш підходящих для вас дверей ви зможете побачити в цьому салоні.

Хочемо наголосити, не важливо, який у вас бюджет, обираючи двері,не нехтуйте основними характеристиками в комплектації, а саме: товщина металу, замки, наявність антизрізів, а для будинків – обов‘язково вологостійкий МДФ і покриття «Віноріт» або «Термопал» або ж двері котеджного типу, які є новинкою на ринку.

Ще одна перевага «Юни» – наявність власного виробництва дверей. Саме цей факт розв’язує вам руки, адже ви можете замовити двері власного дизайну, нестандартних розмірів, з арками, фрамугами, декоративною лиштвою. Дизайнери салону «Юна» втілять будь-які ваші фантазії щодо кованих елементів і дзеркальних склопакетів у реальність.

Мешканцям Сарненського району й м. Сарни зручно буде завітати до салону «Юна» в Сарнах. У сарненському салоні асортимент товару налічує більше 40 взірців міжкімнатних і вхідних дверей, які ви можете відкрити, оцінити якість ручок та завіс та самих дверей, подивитися, як вони виглядають в інтер'єрі. Звернувшись до фахівців цього салону, ви зможете отримати будь-яку інформацію та пораду щодо вибору дверей і виробника.Крім того, «Юна» працює без посередників з багатьма виробниками дверної продукції, тому може задовільнити попит на двері всіх цінових сегментів.

Також в Салоні «Юна» вам розкажуть про державну програму щодо утеплення квартир, а саме про можливість поставити металопластикові вікна до себе в оселю з економією до 10 тисяч гривень. Ми виготовляємо металопластикові вікна з надійного профілю, та за доступною ціною.

За детальнішою інформацією заходьте на сайт www.dveri1.ucoz.ua і у групи в соцмережах http://vk.com/id228387075, група - vk.com/public72085232.

Плюс до Нового року в салоні «Юна» стартує акція:

1. Економте до 2000 грн., придбавши стандартні вхідні двері.

2. Отримуйте знижку 2 % на моделі фільончастого металу. Економія для вас складе від 500 до 2500 грн.

3. Придбайте двері з МДФ й економте 5%. В салоні «Юна» нові моделі дверей цього типу користуються величезною популярністю.

4. Отримайте знижку до 20% на металопластикові вікна та кошти до 10000 грн від держави за програмою утеплення будинків та квартир.

Ви можете, пересвідчитись, що ця акція справді збереже ваші кошти у гаманці, на відміну від однотипних пропозицій конкурентів.

Фахівці салону «Юна» раді іти вам на зустріч, надавати правильні доречні поради, розуміти вас і робити вашу оселю по-справжньому затишною.

pic

Салон штор "VIS-A-VIS"

Вікна – це не тільки світло та повітря у вашому будинку, але і безмежні можливості для дизайну інтер'єру, які не можна не використати. Важлива деталь інтер'єру – штори, без якої навіть в розкішно обставленій кімнаті не буде комфортної та затишної атмосфери.

Салон штор "VIS-A-VIS", що у Рівному, пропонує широкий асортимент продукції для оформлення та декорування приміщень. А саме: гардини, штори, тюлі, ламбрекени, ролети, покривала, декоративні подушки, підхвати, скатертини, карнизи, аксесуари до штор та фотошпалери на замовлення.

Варто зазначити, що в асортименті товарів представлені також японські штори. За рахунок чітких ліній вони мають широку функціональність та естетичність.

Японські панелі - це модні, і суперзручні штори, що дають можливість по-новому прикрашати інтер'єр, і креативним способом втілювати просторові завдання. Краще тримати форму дозволяють спеціальні тканини з просоченням від пилу. Японські панелі добре виглядають в будь-яких приміщеннях.

Крім того, в салоні штор "VIS-A-VIS" найкращі цінові пропозиції для квартир, готелів, пансіонатів, санаторіїв, фітнес-залів, ресторанів. Кваліфіковані майстри запропонують авторський дизайн вікон, виїзд дизайнера, зняття замірів і пошиття всіх текстильних виробів для інтер'єрів, а також навішування та прасування виробів, монтаж карнизів та навішування штор.

У салоні штор "VIS-A-VIS" індивідуальний підхід до кожного клієнта. Справжні фахівці зроблять усе якісно, професійно та вчасно!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Академіка Грушевського, 42б (ТЦ "Інна"), 2-й поверх. Тел: (063) 981-39-72, (067) 791-67-19. Е-mail: salon_visavis@ukr.net

Салон меблів "Vanessa"

Особливу атмосферу у помешканні створює вдало розроблений дизайн інтер'єру, який також демонструє вишуканий смак власника оселі. Чудово допомагають у реалізації унікальної ідеї дизайну меблі. Адже правильно розміщені предмети інтер'єру здатні збільшити або візуально зменшити простір у кімнаті.

Салон меблів Vanessa, що у Рівному, створює не просто дизайн, а мистецтво, яке дає можливість насолодитись тим, що навколо Вас.

Продукція дизайн-студії Vanessa розрахована на широке коло споживачів. Ви зможете отримати високоякісні меблі, що задовольнять усі Ваші потреби. В асортименті салону: кухні, спальні гарнітури, дитячі кімнати, вітальні, шафи-купе, гардеробні кімнати, аксесуари та предмети інтер'єру від провідних виробників Малайзії, Польщі та України, а також прямі поставки меблів під замовлення з Італії.

Варто зазначити, що в салоні меблів Vanessa, діють знижки до 40% на колекції минулих сезонів. Висококваліфіковані дизайнери підберуть меблі за потрібними розмірами та на Ваш смак.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Міцкевича, 5. Тел. 036 263 61 02, 067 380 23 00. Сайт: http://www.vanessa.rv.ua/index.php/kontakti. Е-mail: vanessa.rivne@gmail.com