Що робити, якщо дитині потрібен костюм на Хеловін, а у Вас зовсім немає часу довго займатися пошиттям, і немає можливості купити його в магазині? Тоді ця стаття для Вас! Пропонуємо Вашій увазі п'ять дитячих костюмів на Хеловін, які Ви з легкістю зможете зробити своїми руками за дуже короткий час.

Мумія - це, напевно, найпростіший варіант. Просто по дорозі додому загляньте в аптеку і купіть пару мотків широкого бинта. Коли настане час свята, обмотайте своє чадо як справжню мумію, і вуаля, оригінальний костюм готовий!



pic

Відьмочка. Такий костюм забере у вас трохи більше часу, та все одно зробити його досить просто. Підберіть для донечки чорну майку або гольф і змайструйте пишну спідницю. Спідниця- пачка робиться з чорного фатину, в інтернеті можна знайти безліч майстер-класів. Доповнити образ можна смугастими колготками і, якщо є час, зробити шапку-ковпак з картону.

pic

pic

Я і моя тінь. Ця ідея ідеально підходить для близнят або двох схожих діток. Одну дитину одягаєте як завгодно, а другу – в абсолютно чорний одяг і з допомогою гелієвої підводки або акварельних фарб замалюйте всі видні ділянки тіла. Поясніть діткам, що один грає свою роль, а другий повинен, як тінь, все за ним повторювати. Це буде дуже захоплююче.

Жебрак. Цей костюм став одним з найпопулярніших на просторах інтернету. Для нього достатньо одягти малюка в добре поношені речі або злегка забруднити наявні, намалювати густу щетину олівцем для очей і дати в руки картонну табличку з написом «Працюю за цукерки». Такий симпатичний «жебрачок» нікого не залишить байдужим і напевно назбирає безліч солодощів.

Восьминіжка. Цей костюм особливо хороший, коли малюкові не потрібно багато ходити. Для цього наряду одягніть малюка в колготки (не важливо, однотонні або смугасті). Потім візьміть ще три пари і наповніть їх чимось (якщо є, то краще синтапоном - він легкий і об'ємний). Для більшої переконливості можна попришивати до колготок гудзики в ряд, зображуючи присоски. Прикріпіть пояси колготок до товстої резинки і надіньте на малюка. Все, ваш милий восьминіжка готовий!



pic

pic

pic

pic

Як бачите, простих і в той же час цікавих варіантів дитячих костюмів дуже багато. Головне - проявити трохи фантазії, а ідеї для натхнення у величезній кількості є у Всесвітній Павутині.



pic

pic

pic