Німецька студія дизайну MYK запропонували нове бачення улюблених з дитинства помпонів, вони створили серію предметів інтер'єру, яку назвали Bommel. Результат вийшов чудовим: пухнасті різнобарвні килимки, пуфики, немов занурюють вас у веселу та безтурботну атмосферу дитинства.

Зовні меблі, створені з різнокольорових помпонів нагадуючи апетитні тістечка з різнобарвною посипкою. А на дотик - це пухнасті м'які іграшки, яких так приємно торкатись.

pic

Такі килими, пуфики, дивани і крісла прикрасять інтер'єр не тільки дитячої кімнати, але й додадуть яскравих емоцій в дизайн будь-якого іншого приміщення.

pic

Цікаво, що кожен предмет створений з більш ніж 1300 різнокольорових помпонів, різних розмірів. Bommel - назва колекції, перекладається з німецької як «помпон», що повністю відповідає концепції.

pic

Для любителів більш спокійних, класичних відтінків в колекції є гарнітури пастельних тонів: кремового, білого, перлового.

pic

Крім того, дизайнери розробили килимки у вигляді шкір тварин, виготовлених теж з помпонів.

pic

Помпони виготовлені з чистої овечої вовни, на кожен предмет пішло близько 45 кг. Всі предмети меблів виготовлялися вручну.