29 жовтня в приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулося відкриття обласної виставки-конкурсу з оригамі «Паперовий світ».

Організаторами заходу є комунальний заклад «Рівне нський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівне нської обласної ради та Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека.

Цьогоріч на виставку представили експонати 17 районів та міст області. Загалом експонується понад 180 робіт вихованців гуртків «Оригамі», «Початкове технічне моделювання» та «Паперопластика» позашкільних закладів області: будинків дитячої та юнацької творчості, станцій юних техніків, будинків школярів.

За результатами роботи журі найкращими було визнано роботи із Березнівського, Костопільського та Зарічненського районів.

– Представлені на виставці вироби, зачаровують, захоплють, бентежать, дивують своїм творчим задумом та технікою виконання. Завітайте на виставку і Ви отримаєте від побаченого задоволення та гарний настрій, – кажуть у комунальному закладі «Рівне нський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівне нської обласної ради.

pic

pic