Перемогу в “Олімпійському літі” школярі смт Степань Сарненського району відзначили фестивалем здорового способу життя

Вибір місця проведення чергового туру традиційного для Рівне нщини фестивалю здорового способу життя цього разу був не випадковим. З його програмою працівники комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівне нської обласної ради вирішили завітати до учнів Степанської школи, адже громада цього селища посіла перше місце в обласному конкурсі з проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів у літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах “Олімпійське літо”. Тож, гості мали подвійну місію: вручити заслужені відзнаки переможцям, а також, принагідно, укріпити тутешню юнь у переконанні, що вести здоровий спосіб життя, займатися фізичною культурою і спортом це – добре.

Кубок і диплом від “Спорту для всіх” Рівне нщини отримав селищний голова під бурхливі овації учнів, що зібралися у шкільному спортзалі. Спортивний інвентар сільського спортивного клубу поповнився призами від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівне нській області.

Урочисте відзначення минулих старань, та короткий, але емоційно переконливий і аргументований, заклик в.о. директора КЗ ОЦФЗН “Спорт для всіх” Руслани Найко до занять спортом викликав у дітей неабияке піднесенням. Цим і скористалися організатори заходу, щоб одразу спонукати їх до нових стартів і знову подарувати їм радість активного руху та спортивного суперництва. Вони оперативно облаштували дистанції спортивних естафет, на старт яких вийшли шість команд учнів 6 – 8 класів по 10 учасників кожна.

Підтримувані гучними вигуками однокласників, діти змагалися завзято. Вже незабаром у спортзалі стало гаряче від азарту спортивної боротьби. Вперте протистояння суперників тривало у кожній естафеті. Врешті, переможців та призерів було визначено. Вони отримали медалі та дипломи комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівне нської обласної ради.

А всім учасникам заходу дістався заряд позитивних емоцій і відчуття причетності до бурхливого фізкультурно-спортивного життя свого селища. І, врешті, не лише селища, а й всього краю. Адже, саме завдяки активній участі у ньому юних і дорослих членів степанської громади, Рівне нщина цьогоріч була відзначена як одна з кращих у проведенні заходів “Олімпійського літа”.

Звичайно до цього причетні й громади багатьох інших населених пунктів. Насамперед, призери конкурсу – громади міста Костополя та смт Демидівка. Сюди незабаром й завітає “Спорт для всіх” Рівне нщини, щоб вручити нагороди та провести заходи фестивалю здорового способу життя серед учнів тутешніх навчальних закладів.

Повідомляє Управління освіти і науки Рівне нської облдержадмініністрації.

pic

pic

pic