4 листопада одинадцятирічна Марійка Лустюк із села Шубків Рівненського району разом з батьками та шкільним бібліотекарем у столиці взяла участь в урочистому нагородженні переможців Всеукраїнського сімейного конкурсу «Книга пам'яті мого роду».

– До 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Міністерство культури України та Національна бібліотека України для дітей ініціювали Всеукраїнський сімейний конкурс «Книга пам'яті мого роду». До нашої бібліотеки надійшло 54 конкурсні роботи. Було відібрано 12 найкращих і надіслано на розгляд Головного журі до Національної бібліотеки України для дітей. Переможцем у номінації «Сімейна книга пам'яті» стала Марійка Лустюк, – повідомили у комунальному закладі «Рівне нська обласна бібліотека для дітей» Рівне нської обласної ради.

Організаторами конкурсу також є Спілка ветеранів Афганістану, Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, ГО «Муніципальна ліга Києва», Національне видавництво дитячої літератури «Веселка», Український фонд пошуку «Пам'ять».

Про це повідомили на сайті Рівне нської облради.