Громадські вбиральні або простіше кажучи туалети у Рівному можна перелічити на пальцях. Один з таких є у міському парку імені Шевченка. Втім працює лише влітку. Нині всі хто хоче справити свої потреби можуть поцілувати лише замка. Мабуть, й не дивно, що частина таких людей як варіант туалету - обирають під'їзди навколишніх будинків.

Такий безлад триватиме ще недовго, переконує міський голова Рівного Володимир Хомко. У центрі міста, за кінопалацом Україна побудують громадський туалет.

Над майбутнім громадським туалетом планують збудувати розважальний центр. Подібний приклад у Рівному вже є. При виході з парку Шевченка на вулицю Княгині Ольги був туалет радянського зразка. Тепер він став сучасним, а над ним збудували ще й фітнес-центр. Як виглядатиме туалет у центрі міста ніхто поки не знає. Але будувати над ним спорт-комплекс точно не будуть, запевнив міський голова.

Директор кінопалацу та власник майбутнього розважального центру Сергій Демянков на камеру про свої плани говорити відмовився. Каже, проект будівництва ще не затверджений та й з чого саме складатиметься громадсько-розважальний центр поки не знає. Рівняни погоджуються, що у центрі міста потрібен громадський туалет. Втім думки, чи вдале для цього обрали місце - розходяться.

Поки дату відкриття майбутнього туалету чиновники не називають. Спочатку, кажуть, затвердять проект, а потім вже й розпочинатимуть будівництво.