Поки на сході України триває так зване "перемир'я", на Рівненському знищують противника умовного. Військові вчаться водінню на БТРах, відпрацьовують навики нападу на диверсійно-розвідувальну групу противника та навчаються діяти в разі обстрілу наших позицій.

На Рівне нському військовому полігоні - бій. Тут частина вйськових виконує роль бойовиків і головне їхнє завдання знищити український танк. А інші, мають цю атаку відбити. Для виконання такого завдання створюється три групи - спостереження, вогневого забезпечення та нападу.

Боєць Валентин саме приступив до виконання поставленого завдання. Розповідає, його ціль - знищити противника.

Імітують ймовірні події на сході бійці оперативного командування "Захід" на Рівне нському полігоні щотижня. Адже військові переконують, головне завдання на передовій - володіння штатною зброєю та військовою технікою. Олександр Киричек родом із Дніпропетровської області, села Маринське, вже шостий місяць проходить навчання. Сьогодні хлопець практикувався у водінні БТРа.

Серед бійців, які проходять навчання на Рівне нському полігоні - контрактники, строковики та військовослужбовці, призвані до лав Збройних Сил України під час мобілізації. Таким чином військові, які повернулися із зони АТО, діляться досвідом з новачками. Заступник командира батальйону Петро Романюк з травня по листопад 2014 року пробув у зоні АТО, тож переконує такі навчання необхідні.

Також військові зімітували поранення свого бійця, та продемонстрували як надавати першу медичну допомогу.

Військові, які проходять навчання на Рівне нському полігоні, готові захищати нашу Батьківщину, незважаючи на те, що вже дуже скучили за рідними.