Що модно носити цієї осені та зими? Як бути "в тренді" та залишатись вірною власному стилю? Насправді, модні віяння створюють на базі вже відомих образів. Змінюються лише акценти. Дизайнери всесвітніх центрів моди у Мілані, Парижі, Лондоні та Нью-Йорку пропонують на сезон осінь-зима 2015 кілька основних актуальних напрямків стилю одягу.

Кольорова гама осінньо-зимового сезону 2015 року включає в себе пастельні відтінки (пудра, рожевий, голубий, зелений), які, на думку експертів, будуть лишатися актуальними ще досить тривалий час. Якщо у Вашому гардеробі є весняно-літні речі, то з приходом осені їх можна вдало заміксувати та ефективно використати саме у період, коли температура повітря буде вже не такою високою. Цього сезону мода відсутня на визначені, чітко встановлені, довжини спідниць та суконь. Потрібно зауважити, що саме зараз починається розквіт використання в одязі різнокольорових стразів і паєток, які починають швидкими кроками виходити на пік тренду. Додатково у цьому сезоні потрібно закцентувати увагу на популярності в'язаних светрів, хутряних жилеток та курточок. Серед аксесуарів перевага буде надаватися масивним речам та елементам, вони матимуть суттєвий вплив на формування моди цього сезону. Найстильніше виглядатиме взуття на платформі, з товстими підборами.

ЧАРІВНЕ МЕРЕЖИВО

Як зауважують дизайнери, найближчим часом гарно та оригінально буде виглядати ніжне і напівпрозоре мереживо, яке чудово поєднуватиметься з класичними платтями. Саме воно буде сприйматися в якості інструменту для створення складних повітряних моделей, включаючи комбінезони та плаття-максі.

pic

3D-УЗОРИ

У цьому сезоні ввійшло в моду, завоювавши прихильність багатьох поціновувачів сучасних модних віянь, прикрашання одягу паєтками та стразами. Орієнтуючись на вказану направленість у фешн-світі, такий дизайн ми вже можемо спостерігати у Altuzarra, MoniqueLuillier, Delpozo... Вони створили об’ємні деталі в одязі за рахунок тривимірних принтів (зображень). Саме такий інноваційний напрямок прикрашання одягу і став особливістю цього сезону — достатня кількість паєток або інших виблискуючих декоративних елементів на речах.

pic

НАТЯК НА ЧОЛОВІЧЕ

Цього сезону вже встигли стати популярними на багатьох показах моди «Оверсайз-моделі» чоловічого крою (костюми, жакети, светри, плащі). Верхній одяг від Balenciaga, а брюки від Giorgio Armani, Ralph Lauren і Commedes Garcons при всій своїй зовнішній атрибутиці відмінно підкреслюють витонченість та елегантність.

pic

ПІДТЯЖКИ

Вони не лише виступають елементом ділового одягу (не обов’язково в стилі унісекс) брюк, але й повноцінно здатні доповнити лук з міді-спідницею (Ralph Lauren). В будь-якому разі, підтяжки вносять суттєве пожвавлення та свіжість у наявний стиль одягу.

pic

КОСТЮМИ ЗІ ЩІЛЬНОЇ ТКАНИНИ

Повертаються в моду костюми, які носили стильні леді минулого століття. Саме зараз багато хто починає надавати перевагу таким костюмам. З іншого боку, що може бути більш зимовим "за характером", аніж діловий костюм зі щільної шерсті або твіду? У створенні таких двійок досягли успіху, переважно, італійські бренди: Prada, Missoni, Gucci...

pic

Найголовніше - у великому різноманітті новинок та цікавинок цього сезону підібрати для себе такий стиль одягу, у якому Ви змогли б відчували себе комфортно та зручно, а також виглядали гарно і неперевершено! Разом з тим не потрібно забувати одне коротке, проте досить важливе життєве правило: «Завжди залишайтеся собою, маючи власну індивідуальність, навіть, якщо мода цьому суперечить».