Заступився за дівчину – отримав ножем у живіт. Потерпілий вже майже чотири місяці перебуває на межі життя та смерті у лікарні. Рідні по копійці збирають кошти на лікування сина, а також не можуть зрозуміти чому його кривдник досі на волі.

Дмитру 21 рік. Він вже кілька місяців з важкими травмами перебуває на лікарняному ліжку. Матір пригадує той літній день, коли її сина підрізав неповнолітній.

За словами матері, її сину того вечора зателефонувала знайома і повідомила, що її обікрав неповнолітній мешканець сусіднього будинку. Коли Дмитро повертався з роботи даний підліток саме стояв біля будинку. Розмова між хлопцями не відбулась, кілька образ і названий крадій зайшов у підїзд будинку, а 21-річний рівнянин за ним.

Дмитро отримав важкі травми. Ушкоджений кишечник та жовчний міхур. Останній видалили, у додачу й селезінку. Хлопець вже переніс чотири операції. Попереду ще кілька. Стан його стабільно важкий, констатують медики. Більшість часу Дмитро перебуває без тями.

За чотири місяці матір витратила на лікування сина 150 тисяч гривень. і це ще не кінець. Зараз шукає гроші на подальше лікування, а також справедливість. Каже, правоохоронці зовсім не зацікввленні у розслідуванні даного кримінального провадження. Різник на волі.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень правоохоронці відкрили кримінальну справу. Вже й закінчили її розгляд. Тепер остаточне слово за Фемідою.

Якщо вину неповнолітнього доведуть, йому загрожуватиме позбавлення волі на строк до восьми років. Тим часом матір пораненого хлопця просить всіх небайдужих про допомогу. Потрібні кошти на медикаменти, а також донорська кров. У Дмитра є шанс повернутись до повноцінного життя якщо люди не будуть байдужими.