Народний клуб «Верес» (Рівне) ініціює благодійну акцію зі збору книг для вихованців Центру соціальної реабілітації дітей та підлітків, який знаходиться в селі Олександрія.

Акція триватиме з 11-го листопада до 4-го грудня цього року.

Долучитися до доброї справи може кожен. Для цього просто потрібно взяти книгу, яка, як Ви вважаєте, буде цікава дитині (до 17 років) і принести її:

- На брендову стійку у ТРЦ «Злата Плаза»;
- В одну із кав'ярень мережі «Базікало» (усі, крім кав'ярні на Автовокзалі);
- На касу в багатозальний кінотеатр «Мультиплекс», що у кіноцентрі «ЕРА»;
- В фірмовий фан-шоп у ТЦ «Екватор» (навпроти кас Велмарту).

Народний Клуб «Верес» хоче привернути максимальну увагу до проблеми забезпечення дитячих будинків літературою. Аби зібрати солідну бібліотеку для дітей в Олександрії – потрібна підтримка вболівальників клубу і просто небайдужих людей у поширенні благодійної ініціативи.

Ви можете фотографуватись з книгою, яку хочете подарувати і виставити фото в соцмережі з тегами #Верес і #Більше_Ніж_Спорт. Тим самим ми разом зможемо привернути ще більше уваги і отримати більше книг. Долучайтесь і Ви. Разом ми змінимо світ на краще!

Передача книг до Центру соціальної реабілітації дітей та підлітків відбудеться 5-го грудня спільно з гравцями, керівництвом і членами НК «Верес», які висловлять таке бажання.

Про це повідомили у інформаційній службі НК «Верес» (Рівне )