Ім’я одного потерпілого відоме, про іншого ходять чутки.

За ніч у Рівному згоріли чотири автомобілі. Основна версія підпал. Загорання стались у різних мікрорайонах міста у проміжку двох годин. Невідомі особи підпалили Рено та БМВ Х5. Від них вогонь перекинувся на сусідні легковики та житлові будинки. На щастя ніхто з людей не постраждав. У результаті чотири автомобілі знищені повністю. Чи пов’язані між собою випадки, у поліції поки з’ясовують. Адже Рено належить громадському активісту, а поза шляховик рів нянину. Одні кажуть він прокурор, інші ніби займається бурштиновим бізнесом. Ці чутки поліцейські не підтверджують. Певні правоохоронці лише в одному - до злочину причетні сторонні особи.

Першим спалахнув автомобіль Рено Меган на вулиці Жукова. Він був припаркований біля багатоквартирного будинку, у якому живуть прокурори та судді. Власник транспортного засобу хоча й мешкає у даній триповерхівці, але до цієї когорти не належить. Є громадським активістом та журналістом. Був вдома. Спав. Розбудили сусіди. Повідомили, що його транспортний засіб горить.

Згорів і автомобіль "БМВ 520", який стояв поруч з Рено. Встановлено, що він належить тещі одного з сарненських прокурорів. Також пошкоджено фасад будинку, балкони квартир, розташованих на першому та другому поверхах.

Чоловік певен - це підпал. Демонструє відео з камер спостереження як двоє невідомих у масках обливають авто бензином і підпалюють. Власник Рено є громадським активістом. Веде агітацію проти одного з кандидатів у мери.

Роман Мартин був готовий до підпалу. Тому напередодні застрахував своє авто. Сподівається йому компенсують збитки. Оцінює їх у вісім тисяч доларів. Двома годинами пізніше аналогічна ситуація трапилась на вулиці Буковинській у Рівному. Тут загорівся «БМВ Х5». Він був припаркований біля п’ятиповерхівки. Її мешканці почули вибухи.

Позашляховик повністю згорів, знищений вогнем і Ланос, який стояв поруч. Частково пошкоджена ще й Тойота. Місцеві мешканці вже прибирають на місці пожежі. Змивають водою залишки згорілого БМВ. Кому він належить – достеменно не знають. Мовляв, його власник півроку знімав у їхньому будинку квартиру. Жив сам. Припускають, прокурор або займався бурштиновим бізнесом.

Особу власника БМВ не називають і у поліції. За двома фактами розпочали слідство. Кажуть, у двох випадках – це був підпал, але чи пов’язані злочини вони між собою не знають.

Загалом у Рівному за кілька останніх місяців зафіксовано п’ять підпалів автомобілів. Майже всі на Буковинській. Останнього разу біля сусіднього будинку згорів Порш Каєн. Крім елітних поза шляховики палав в обласному центрі і фургон активіста. Було це на Степана Бандери. Спалили Нісан бійцям Айдару на стоянці вулиці Струтинської. У поліції повідомили, жоден із перерахованих злочинів поки не розкритий.