30 солістів та 18 танцювальних ансамблів з усіх куточків Рівненщини взяли участь у обласному фестивалі-конкурсі молодих виконавців сучасної української естрадної пісні та танцю «Зоряний шлях», який пройшов на Дубенщині.

Діти та молодь - переможці районних відбіркових турів, змагалися у трьох вікових категоріях від 6 до 25 років.



pic

Так, у номінації «Хореографія» змагалися колективи з Костопільського, Зарічненського, Здолбунівського, Рівне нського, Млинівського, Дубенського районів, міст Кузнецовськ та Дубно. Переможцями у цій номінації в своїх вікових категоріях стали зразковий аматорський ансамбль танцю «Сонечко» з міста Кузнецовськ та танцювальний колектив «Smiles» з Костополя.



pic

У естрадному співі найкраще показали себе Сніжана Ожго з села Деражне Костопільського району, Роман Парфенюк з села Варковичі Дубенського району та Марина Васерук із Зарічного. Катерина Пархомей з села Острожець Млинівського району та Ольга Денисюк з села Сатиїв Дубенського району також посіли перше місце у своїй віковій категорії.

За словами організаторів, метою фестивалю є пропагування сучасної української пісні і танцю, а також виявлення молодих і юних виконавців та виховання в підростаючому поколінні любові до рідного краю.

Про це повідомили на сайті Рівне нської ОДА.