Учасниками гри можуть стати не лише члени ОСББ, а й всі охочі жителі області, які сформують сімейну спортивну команду згідно правил.

Успішне проведення обласного спортивно-масового фестивалю ОСББ Рівне нщини «Літо – 2015» підштовхнуло до думки правління голів ОСББ Рівне нської області та працівників комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради покласти його в основу VI сезону «Сімейних перегонів».

Перший тур обласної спортивної гри «Сімейні перегони. ОСББ» вже вийшов на фінішну пряму. Минулої неділі у містах Здолбунів і Сарни пройшли його заключні етапи у двох зональних групах. У Сарнах переможцями стала сім’я Куськовців з міста Кузнецовська. У здолбунівській зоні перемогу здобула збірна команда місцевих жителів, яку утворили сім’ї Буцьких та Орлових. Ці дві команди стали першими учасниками суперфіналу «Сімейних перегонів. ОСББ». Ще один його учасник визначиться за результатами змагань у третій зональній групі, які відбудуться 29 листопада у Рівному, – розповіли у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

Переможці та призери першого туру «Сімейних перегонів. ОСББ» нагороджені кубками, дипломами та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

Повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.