Останнім часом подружні пари, які зіткнулися з безпліддям намагаються будь-якими способами вирішити власну проблему, звертаючись за допомогою до сучасних методів лікування, які нажаль в більшості випадків не допомагають справитися з поставленим завданням.

За статистикою близько 20% подружніх пар з різних причин не можуть мати власних дітей. Досить часто це пов’язано зі станом здоров’я, безпліддям одного із членів сім’ї, генетичною схильністю до різного роду захворювань, хронічними хворобами і т.п.

За таких умов набуває популярності вирішення цієї доволі делікатної проблеми через застосування допоміжних репродуктивних технологій, які включають програму лікування безпліддя методом сурогатного материнства. На даний час саме цей шлях отримання потомства все частіше обирають як відомі зірки шоу - бізнесу, так і звичайні люди, котрі понад усе бажають продовжити свій рід.

Не дивлячись на те, що для України сурогатне материнство є доволі новим терміном (для іноземних країн таке явище є звичною практикою), попит на послуги сурогатних матерів з кожним роком все більше та більше зростає.



pic

Київський інформаційно – юридичний центр сурогатного материнства «АРТЕМІДА» створений для жінок, які хочуть допомогти безплідним парам, і вирішили виступити в ролі сурогатної матері. Окрім цього в центрі пропонується перелік інших суміжних послуг.

Завдяки розвитку медицини мільйони пар, які хочуть мати дітей, проте не можуть, мають шанс стати батьками за допомогою програм ЕКЗ (Екстракорпоральне запліднення) і сурогатного материнства. Ці програми дають можливість безплідним парам отримати надію на народження своїх дітей.

На даний час в центрі проводиться програма для жінок віком від 18 до 35 років, які мають власних здорових дітей і готові виступити в якості сурогатних мам (винагорода до 300 000 грн.), та донорів яйцеклітин (винагорода від 8 000 до 14 000 грн.) для допомоги безплідним парам. Конфіденційність, анонімність та гідна оплата гарантована!

pic