Перша сесія Рівне нської районної ради розпочалася з хвилини мовчання у знак пам'яті про загиблих у зоні АТО земляків. На засіданні сесії, окрім новообраних депутатів, також були присутні голови селищних рад, депутати обласної ради та представники громадськості. За інформацією, озвученою на сесії, на один депутатський мандат претендували 10 кандидатів. На голову ради є було претенденти - Михайло Никитюк і Віталій Стельмах.

Спокійне засідання сесії Рівне нської райради завершилося, як тільки розпочалося обговорення кандидатур на посаду голови райради. Невідомі особи почали звинувачувати кандидатів, у чому тільки можна, і говорити на підвищених тонах. Сесія перетворилася у суперечку, ледве не дійшло до штовханини. Відтак, головуючий оголосив перерву на 15 хвилин.

За результатами таємного голосування за голову Рівне нської райради, Михайло Никитюк отримав 17 голосів, а Віталій Стельмах - 18. Відтак, жоден із кандидатів не набрав необхідної кількості голосів і не став головою райради. Депутати знову вирішили оголосити перерву на 30 хвилин, після якої вирішили, що голову обиратимуть у вівторок, 24 листопада. Це рішення підтримали більшість присутніх.

Повідомляє Все – сайт чесних новин.