Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради продовжує практику вручення нагород громадам населених пунктів, які найбільше відзначилися у всеукраїнських та обласних фізкультурно-спортивних масових заходах, поєднуючи це із залученням місцевих школярів до нових стартів.

Так, днями громаді села Корост Сарненського району, яка стала «бронзовим» призером у Всеукраїнському спортивно-масовому заході «TAFISA» з нагоди Всесвітнього дня ходьби в Рівне нській області, було вручено кубок та диплом, а також призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівне нській області.

По тому школярі охоче взяли участь у стартах спортивних естафет, запропонованих їм працівниками «Спорту для всіх» в межах фестивалю здорового способу життя.

– Готовність змагатися виявили учні середніх класів. Вони сформували шість команд по десять учасників кожна. Діти завзято демонстрували свою вправність у володінні різноманітними м’ячами. Безкомпромісна боротьба тривала до останнього фінішу. Врешті, переможцем стала команда «Темп». Друге місце вибороли хлопці та дівчата, які оголосили себе «Спортсменами». Третій приз дістався команді «Колос», – розповіли у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради. Всі учасники заходу отримали пам’ятні сувеніри, повідомили у прес-службі Рівне нської облради.