Ні для кого не секрет, що майже кожна рівнянка мріє про доглянуті нігті. Вважається, що краще з'явитися на роботі без макіяжу, ніж без манікюру. Виходить, що красиві, доглянуті жіночі ручки завжди в центрі уваги, навіть більше, ніж інші частини тіла. Чи підписуєте ви ділові папери, розмовляєте з керівництвом або колегами по роботі, витончено тримаєте сигарету або келих - в усіх цих випадках співрозмовник мимоволі дивиться на ваші руки, саме через це гарний манікюр дуже важливий в житті жінки.

Існує безліч варіантів, як доглядати та тримати свої нігті доглянутими, робити соляні ванни, втирати у кутикулу масло, вітаміни або живильний крем. Усі ці методи потребують багато часу та терпіння, і тому технології не стоять на місці.

Цікаво, що у 1954 році стоматолог Фред Слек у процесі роботи сильно поранив палець, зачепивши нігтьову пластину. Йому в голову прийшла ідея на місце травми нігтя покласти пломбувальний матеріал. Доктор його обробив, як зуб: обпиляв і відшліфував, отримавши після цього схожий на природний ніготь, саме так з'явились перші акрилові нігті. Але акрил має ряд протиріч: він жорсткий проте не еластичний, має сильний, специфічний стійкий запах, та потребує високої швидкості і спритності від майстра.

pic

Саме тому у 60-70-і роки XX століття фірмою «Lee Pharmaceutical» був винайдений склад гелю, який застигав тільки під впливом ультрафіолетових променів. Спочатку нігті покриті гелем були незадовільної якості, мали властивість руйнуватися навіть під впливом сонячних променів. Але в 1980 році патент на цей винахід купила фірма «NSI», вона доопрацьовує формулу гелю, так з'являється технологія гелевого нарощування, яка на сьогодні користується навіть більшою популярністю, ніж акрилова. Перша УФ-система з'явилася в 1982 році. Але компанії-виробники не зупинялися на досягнутому і продовжували шукати досконаліший засіб для того, щоб нігті виглядали ще більш натуральними і красивими. Ще одним інноваційним продуктом, що не обійшов увагу модниць всього світу, стає гель-лак. Це своєрідний симбіоз гелю і лаку. Гель-лак виглядає природно і привабливо, не потовщуючи ніготь. Якщо засіб нанесений правильно, то воно не дає тріщин і сколов, тримається на нігтях близько трьох тижнів і вимагає корекції, оскільки ніготь, що відріс, виглядає неестетично. Гель-лаки мають ще декілька безперечних переваг - вони швидко твердіють в УФ - лампі, наносяться тонким шаром і тому не обтяжують нігтьову пластину, не мають запаху, не викликають алергії, мають широку палітру кольорів.

Нігтьова індустрія розвивається швидкими темпами. Послуга моделювання нігтів сьогодні дуже популярна, і що будь-яка людина, що бажає, легко може виправити недолік нігтів, скоректувати або змінити їх форму.

pic

Дипломована випускниця Академії Денисенко, яка має сертифікати «Емі» (Екатерины Мирошниченко) та великий досвід роботи у нігтьовій індустрії, професійна майстриня - Вікторія Третякова зможе ваші нігтики зробити неперевершеними!

Професійне нарощування нігтів, покриття своєї довжини гелем, гель-лак, манікюр, художній розпис та інші послуги. Вікторія, чекає на Вас!

Телефонуйте і записуйтеся + 38(096)09-62-148.