У Костопільському районі молода пара стала жертвами розбійників. Непрохані гості увірвалися серед ночі на дачу закоханих.

Все сталось у селищі Кам’яногірськ, це Костопільський район. У більшості тут розташовані дачні будинки. В одному з таких проживає і молода пара. Серед ночі у двері постукали. Господиня вже спала.

Троє агресивних незнайомців увірвалися в помешкання та почали калічити співмешканця Анастасії. Чоловіки били жертву, до тих пір поки людина вже не могла підвестись. При цьому злочинці озвучували свою мотивацію: буцімто за минулі борги та провини.

Дівчина запевняє, ці мотиви – уява нападників. Насправді вони прийшли за моторолером, який був схований у будинку. Викрали і втекли на ньому.

19 - річна Анастасія викликала для скалічено чоловіка швидку, заодно і поліцію. Медики повезли потерпілого в обласну лікарню Рівного. Медики кажуть, чоловік міг померти у будь який момент. Після побоїв він втратив майже два літра крові. Лікарі діагностували розрив селезінки та численні тупі травми по всьому тілу.

Тим часом зловмисники переховувались в одному з будинків того ж дачного масиву. Поліцейські їх затримали.

Розбійників троє. Вони вже мали проблеми із законом. В одного солідний досвід за гратами. У Камяногріську зараз й тільки мови, що про зухвалий розбій: люди кажуть тут давно вештаються дивні особи, подейкують вони придбали й собі будиночок. Та грабують дачі , коли заманеться. Місцеві бояться за своє майно та й за життя також.

Тим часом життю та здоров’ю потерпілого Олександра уже нічого загрожує. За кілька днів випишуть додому. Найвірогідніше він повернеться сюди на дачу. Вже кілька місяців вони тут проживають разом з Анастасією. Чи не наглянуть сюди їх кривдники знову - невідомо. Правоохоронці розслідують злочин за статтею розбій. Особам повідомлено про підозру, зараз вони під домашнім арештом.