Українські спортсмени виступлять на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств у Празі. Знімальній групі телеканалу "Рівне 1" вдалося поспілкуватися з нашою делегацією.

З Києва прямісінько в столицю Чехії - Прагу, збірна України зі змішаних єдиноборств, попрямувала на Чемпіонат світу. У Рівному короткий відпочинок, саме під час нього і застала наша знімальна група бійців. На спортсменів чекає запекла боротьба за першість серед передових країн світу.

У команді 7 бійців у різних вагових категорій. Спортсмени, зізнаються, що хвилюються перед чемпіонатом, але розраховують на перемогу. Придбали навіть іграшкового кота, який слугуватиме борцям талісманом на удачу. Наші хлопці посилено готувалися до чемпіонату, проте без складнощів не обійшлося.

Андрій Ковальов - один з членів збірної України. Він вже 5 років займається змішаними єдиноборствами та є неодноразовим чемпіоном з цього виду спорту. Проте, зізнається, навіть незважаючі на всі свої минулі перемоги, нервує, адже всі учасники на Чемпіонаті світу надзвичайно сильні, тому боротьба буде запеклою.

У Празі, спортсмени збірної України зі змішаних єдиноборств перебуватиме 3 дні, та планують повернутися в Україну з перемогою