27 листопада до пожежно-рятувальної служби Володимирецького району за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Озеро.

Загоряння сталося в одній із кімнат дерев’яного житлового будинку. Пожежу вчасно виявили місцеві жителі. До приїзду рятувальників вони намагалися загасити вогонь, відтак пожежа не змогла поширитися на значну площу. Остаточно загасити вогонь їм не дозволяв їдкий дим, який заповнив приміщення будинку.

Рятувальники прибувши на місце події, відразу провели оперативне розгортання, подали на гасіння пожежі водяний ствол. Завдяки професійним та оперативним діям вогнеборців пожежу було швидко ліквідовано чим вдалося запобігти розповсюдження вогню на весь будинок. Загиблих і травмованих немає.

Внаслідок пожежі пошкоджено житлову кімнату, знищено майно та речі домашнього вжитку. Обставини виникнення пожежі, причини та обсяги збитків наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівне нській області звертаються до громадян: зверніть увагу на виконання вимог пожежної безпеки під час влаштування печей, та інших приладів опалення.

Повідомоляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

pic