У Рівному процвітає гральний бізнес? Як виявляється — так. Більше того, таких закладів у місті не мало, проте таке відчуття, що боротися з ними, правоохоронці не поспішають. Натомість журналісти "накрили" одну залу гральних автоматів. До свідомих колег приєдналася і наша Валерія Степанова.

В Україні, за законом, забороняється гральний бізнес та участь в азартних іграх. Проте, зали гральних автоматів, не поспішають зачинятись. У Рівному ситуація не краща. Фактично кожен любитель азартних ігор у нашому місті знає, де знаходиться зал гральних автоматів.

Наша знімальна група разом з місцевими правоохоронцями вирішили перевірити один із таких закладів у Рівному на вулиці Степана Бандери, 60-А. У залі - адміністратори, пояснити чому заклад займається незаконним видом діяльності - не змогли. А після того як побачили телевізійну камеру - взагалі втекли з закладу. Вистачало у залі і відвідувачів. Вони палили цигарки, вживали спиртне та грали на ігрових автоматах. За допомогою комп’ютерної техніки, платіжного терміналу та спеціальних програм, гравці, сплачували кошти, отримували грошовий виграш або позбувались вкладених грошей.

Таких гральних залів у Рівному налічується близько десяти. Місцеві правоохоронці про них знають, навіть називають адреси їхнього місце знаходження, проте закривати їх чомусь не поспішають.

Правоохоронці заявили, що опломбують заклад до встановлення власника, а також, звернуться з позовом до суду на отримання ухвали на примусовий огляд приміщення.