Скандально відомого лікаря Рівненської обласної дитячої лікарні звільнили з роботи.

Рівне нська правозахисниця Ліана Диновська повідомила на своїй сторінці у ФБ, що Костянтина Думановського звільнили за систематичні порушення.

Вчора звільнено наказом з роботи у Рівне нській обласній дитячій лікарні зав. відділенням планової хірургії К. Думановського за систематичні порушення .

Posted by Лиана Диновская on 1 грудня 2015 р.

Головний лікар Рівне нської обласної лікарні Віталій Бойко підтвердив, що завідуючого відділенням планової хірургії Костянтина Думановського, якого винують у смерті 5-річного хлопчика, вчора, 1 грудня, звільнили з роботи.

Минулого тижня в прямому ефірі на ТРК "Рівне 1" Віталій Бойко повідомив, що лікар Думановський знаходиться на лікарняному, а також відсторонений від посади і має дисциплінарне стягнення.

Нагадаємо, тепер вже колишнього завідуючого відділенням планової хірургії Костянтина Думановського звинувачують у смерті 5-річного Миколки Антонюка. У хлопчика нібито загострився апендицит, а у довідці про смерть написали, що від гострої распіраторної інфекції. Батьки винують медиків у бездіяльності.