Поблизу зоопарку жінку – пішохода збила маршрутка. Людина від отриманих травм померла на місці пригоди. Нагадаємо, це вже четверта загибель пішохода в обласному центрі за останній місяць. На Соборній збили двох жінок, на Черняка чоловіка.

О 20 годині міська маршрутка за №34 їхала вулицею Київською на кінцеву зупинку до зоопарку. Біля заправки «Газовик» водій збив жінку – пішохода.

Вже відомо, що загиблою жінкою є рівнянка, їй 73 роки. Проживала на вулиці Степана Бандери. Коли жінка не вийшла на зв'язок, рідні занепокоїлись і звернулись у поліцію. По одягу та зовнішніх прикметах і впізнали її. Маршруткою керував мешканець Корецького району, йому 39 років. Після наїзду він зупинився і висадив пасажирів. Їх було до десятка. Не на камеру дехто розповів, що удар був миттєвим. Люди попадали у салоні. Встигли помітити, що загибла жінка була без верхнього одягу. Що вона робила на даній вулиці, чи по зебрі переходила вулицю, чому водій не загальмував – на ці питання мають дати відповідь слідчі, які вже почали розслідування за даним фактом.