Незабаром Новий Рік - пора нової казки та дива. Весільний салон «Діана» вітає усіх із прийдешніми новорічними святами та бажає, аби вісники оновлення, мрії, сподівання принесли Вам і Вашим родинам добро, мир, та достаток. Щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Хай новорічні свята принесуть разом із собою здоров'я, сміх та радість у кожну Вашу домівку. Щоб зустріч Нового року стала для Вас незабутньою салон «Діана» пропонує яскраві карнавальні костюми.

Новий Рік – святкова пора для дитячих святкувань. А створити свято для Вашої дитини дуже просто. Весільний салон «Діана» у Рівному пропонує послуги пошиття та прокат дитячих костюмів на новорічні свята.Кожен прагне, аби його дитина на новорічному святі з-поміж усіх виділялася яскравим, святковим та новорічним костюмом. Працівники салону врахують усі побажання свого клієнта та підберуть ідеальний карнавальний костюм для Вашої дитини.

Також, окрім дитячих костюмів, у салоні «Діана» пропонують пошиття та прокат вечірніх суконь для дорослих на новорічні корпоративи.

Отож, якщо у Вас з'явилася ідея новорічного вбрання – поспішайте у весільний салон «Діана», де Ваші побажання творчі працівники втілять у життя, аби новорічна ніч стала для Вас справжньою казкою із щасливим кінцем!

Контактна інформація: м. Рівне , пр. Миру,2; (096) 34-93-980; http://vk.com/id17945080

pic

pic

pic

pic

pic

pic