Прокуратура Дубровицького району Рівненської області розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України).

- У ході проведення досудового розслідування працівниками прокуратури, Служби безпеки України та поліції викрито та припинено функціонування у місті Дубровиця підпільного грального закладу, який був розташований у трьох залах одного із будівельних комплексів, - повідомив прокурор Дубровицького району Микола Федорчук.

При проведенні особисто процесуальними керівниками прокуратури обшуку 04.12.2015 вилучено все гральне обладнання та майно: а це – 25 гральних автоматів, 1 рулетка, камера відеоспостереження, оргтехніка, документація.

На даний час органами поліції проводяться слідчі дії з метою встановлення організаторів грального бізнесу. Стан досудового розслідування у зазначеному кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року правоохоронці припинили у місті Дубровиця діяльність грального закладу та вилучили під час огляду 16 гральних автоматів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.

pic

pic