У результаті спільних скоординованих дій прокуратури Рівненської області з працівниками СБУ із залученням співробітників Управління внутрішньої безпеки в Рівненській області Національної поліції України сьогодні, 04.12.2015, викрито працівника одного із районних відділень поліції, який одержав неправомірну вигоду.

- Капітана поліції викрито під час одержання за участі посередника неправомірної вигоди у сумі 1 тис грн. За вказані кошти правоохоронець пообіцяв повернути особі посвідчення водія, - повідомив заступник прокурора Рівне нської області Андрій Боровик.

Працівника поліції затримано разом з посередником у службовому автомобілі. Під час огляду місця події посередник добровільно видав грошові кошти.



pic

На цей час слідчими прокуратури Рівне нської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).



pic

Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу. Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.