3 грудня у комунальному закладі «Костопільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради, де живуть і навчаються особливі діти, під гаслом «Ми різні - ми рівні» відбулися урочисті заходи до Міжнародного дня інвалідів.

Життєвою радістю та світлими емоціями була пронизана кожна хвилина вітального концерту, у якому, окрім вихованців закладу, взяли участь студенти Костопільської філії Рівне нського базового медичного коледжу, вихованці Костопільської музичної школи. Запрошені гості могли переконатися в тому, що відмінностей між особливими дітьми та їхніми ровесниками не було. Завдяки кропіткій праці людей, які працюють в школі-інтернаті, вихованці змогли показати надзвичайну силу волі, силу духу дитини, яка може перебороти будь-які психофізичні вади, які випали на їхню долю.

- Окрім працівників закладу є ще люди, які переймаються долею особливих дітей та вже стали близькими друзями шкільної родини. Так, наприклад, давні шефи школи – Служба безпеки України в Рівне нській області подарували чотири шкільні парти та вручили дітям сертифікат на новорічну виставу Рівне нського дитячого лялькового театру. Директор Костопільського РЦ СССДМ нагородила вихованців закладу грамотами та подяками за участь у конкурсах, а колектив відзначила подякою за активну участь в конкурсі творчих робіт «Як живемо і вчимося – наші мрії» обласного фестивалю творчості «Повір у себе, і в тебе повірять інші». А решта гостей – Костопільське лісове господарство, приватні підприємці – подарували учням канцтовари, іграшки та влаштували феєрію солодощів, - розповіла директор Комунальний заклад «Костопільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» Рівне нської обласної ради Євгенія Бабич.

Повідомоляє прес-служба Рівне нської обласної ради.