05 грудня об 11:15 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в металевому вагончику на перехресті вулиць Грушевського та Б. Хмельницького в місті Рівне.

За вказаною адресою негайно виїхали чергові караули рятувальників 3-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин на двох пожежних автоцистернах, а також оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби з НС.

Прибувши на місце виклику вогнеборцями було встановлено, що вогнем охоплені дерев’яні конструкції покрівлі металевого вагончика розміром 3х5 метрів. Існувала загроза перекидання полум’я на поряд розташовану будівлю, в якій розміщувалися кілька магазинів.

Не гаючи часу рятувальники відрізали електропостачання та подали на гасіння водяний ствол. За кілька хвилин вогонь вдалося збити та не допустити перекидання. Об 11:38 пожежа було локалізована, а об 11:57 ліквідована. Вогнем пошкоджено дерев’яні конструкції покрівлі, метало черепиця та оздоблення стін. Наразі причину виникнення пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

pic

pic