Яна Зінкевич прийшла до свідомості й знаходиться у стабільному стані, Стрілок одужує після операції, пишуть у спільноті ((https://www.facebook.com/hospitallers/posts/1664560717162163)("Госпітальєри Госпитальеры Hospitallers")) у ФБ.

"Стан Яни залишається вкрай важким, хоча в порівнянні з вчорашнім днем є значні поліпшення. Сьогодні її подивилися провідні нейрохірурги країни, наші травматологи, приїхали травматологи і з харківського інституту, дообстежили на комп'ютері і зробили висновок, що Яна поки не готова перенести операцію. Операцію будемо проводити, коли буде стабілізація стану," - заявив головний лікар обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ми сподіваємося, що зробимо операцію через тиждень або 10 днів", - резюмував він.

На сторінці медичного батальйону "Госпітальєрів" повідомили:

"Яні вливали кров, вона засинає а тоді просинається. Сьогодні вона ще нічого не їла. Завтра почнемо по трошки кормити.

Моліться за неї, дуже прошу і віруючих і невіруючих, моліться за Рабу Божу. Господь їй може допомогти і на нього одна надія".

Мем, яка й раніше завжди допомагала Госпітальєрам, і зараз постійно знаходиться поруч з Яною та Стрілком. Дякуємо! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=959851250756999&id=100001964008049

Posted by Госпітальєри Госпитальеры Hospitallers on 6 грудня 2015 р.

Нагадаємо, 5 грудня о 4 ранку Яна Зінкевич і комбат Госпітальєрів Стрілок потрапили в ДТП поблизу Дніпропетровська. Яна вилетіла з авто чеез лобове скло. В результаті аварії у рівнянки переламані ребра, численні стусани та переломано хребет. У Стрілка відкрита черепно-мозгова травма.