Голову федерації профспілок Рівненщини та колишнього народного депутата кількох скликань активісти вивели з приміщення Рівненської облдержадміністрації та просто під стінами адмінбудівлі викинули в сміттєвий бак. При цьому Миколу Шершуна били ногами і руками.

Ось так активісти кількох організацій люстрували Миколу Шершуна. Кажуть - усе через ліси Рівне нщини. А точніше - лісове господарство, яке вже дуже довгий час не можуть очолити достойні, на їх думку, люди. Мовляв Микола Шершун лобіює в Києві призначення тільки своїх людей на посади керівників лісових господарств області.

Перед сміттєвою люстрацією Миколу Шершуна активісти запросили на зустріч. Проте розмова не залагодилась.

Далі продовжили вже на вулиці.

Микола Шершун вже після всіх подій каже, не розуміє за що з ним так вчинили. Переконує, найстрашніше те, що люди між собою так і не навчились домовлятися і просто слухати один одного.

Ситуацію вже прокоментував головний поліцейський області. Сергій Максимов запевнив, що всі особи, які брали участь у незаконних діях будуть покарані згідно з чинним законодавством.

Зараз Микола Шершун знаходиться в Рівне нські міській лікарні. Конкретної інформації про стан здоров'я колишнього народного депутата поки немає. Як повідомив сам потерпілий він поки проходить обстеження.