Оперативники третього територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з працівниками Здолбунівського відділення поліції викрили 27-річну здолбунівчанку, яка облаштувала в своїй квартирі наркопритон.

Під час перевірки оперативної інформації 9 грудня поліцейські провели санкціонований огляд оселі здолбунівчанки та вилучили предмети та інгредієнти для виготовлення дезоморфіну із залишками наркотичної речовини і використані медичні шприци.

Зловмисниця розповіла правоохоронцям, що тривалий час вживає наркотичні засоби разом зі своїм чоловіком. Обоє раніше судимі за зберігання та збут наркотиків. Чоловік звільнився з місць позбавлення волі влітку цього року. В квартирі правоохоронці затримали ще чотирьох наркозалежних, яким зловмисниця надавала свою оселю для спільного виготовлення та вживання наркотичних речовин.

Як повідомив начальник відділу третього територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ігор Крутій, за фактом організації і утримання місць для незаконного вживання, виробництва та виготовлення наркотичних засобів відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Рівне нській області