У Рівному вшанували пам'ять митрополита Рівненського і Острозького Даниїла. Архієрейське богослужіння з дня упокоєння митрополита відбулося у Свято-Покровському кафедральному соборі. Його очолив Патріарший намісник митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній. Який внесок зробив у розбудову української православної церкви та яким запам'ятався митрополит Рівненський і Острозький Даниїл - більше у сюжеті наших журналістів.

Минуло 10 років як митрополита Рівне нського та Острозького Даниїла не стало. Аби вшанувати пам'ять видатного владики до Рівного з'їхалися священнослужителі з усієї України. З нагоди вшанування відбулося архієрійське богослужіння та хресна хода навколо собору.

Потому біля місця, де похований видатний митрополит, відслужили панахиду.

Його життя було досить коротким. Помер Митрополит Даниїл у 47 років. Своє життя він присвятив Богові і Церкві Христовій.

Багато трудів митрополит Даниїл поклав на жертовник розвитку і розбудови саме Рівне нської єпархії. Його послідовники пригадують, владика Даниїл був світлою, хорошою людиною, який робив добрі справи.

Владика Даниїл завжди закликав до миру , пригадує митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній.