Як перетворити набридливий інтер’єр у новорічну казку? Дуже просто, якщо скористатися нашими декораторськими ідеями! Пропонуємо вам цілком бюджетно оновити вітальню, кухню, спальню і ванну.

Наклейки для стін

Немає більш простого і швидкого способу оновити інтер’єр, ніж наклейки (стікери) для стін. Їх можна купити в магазинах для ремонту та облаштування будинку, а також замовити в Інтернеті.

Наклейки виготовляються зі щільного вінілу, легко наклеюються і так же легко видаляються з поверхні. Стікери для стін могуть бути барвистими і однокольоровими.

За їх допомогою перетворюються не тільки стіни, але і дверцята шаф, фасади кухні, кахель у ванній, дзеркала і навіть стеля.

pic

Декоративна композиція

Уявіть себе художником і створіть авторську композицію, яка стане яскравим акцентом в інтер’єрі.

Вишуканого аромату передпокою, вітальні або спальні додасть попурі з шишок, горіхів, сушених яблук і паличок кориці. Такі композиції дуже популярні в Європі напередодні Різдва. Їх обов’язковим компонентом виступають свічки.

pic

Аксесуари для ванної кімнати

Найлегший спосіб оновити інтер’єр ванної кімнати – замінити стару шторку на нову.

Шторки для ванної можуть бути з пластику або поліестру, а різноманіття образотворчих мотивів, які використовується для прикрашання цього утилітарного предмету, може змагатися з будь-яким текстилем для дому.

Обираючи штору для ванної, враховуйте забарвлення банних рушників. Краще, якщо вони будуть поєднуватися між собою.

Окрім того, освіжити інтер’єр ванної допоможуть і нові аксесуари – оригінальний дозатор для рідкого мила, тримач для зубних щіток або кошик для білизни.

pic

Декор кухні

Вінілові наклейки легко перетворять зовнішній вигляд не тільки стін, але і холодильника, фасадів кухні і навіть мікрохвильовки.

pic