Чого вартий 1 долар у наш час? Думаєте, нічого? Помиляєтесь, адже учасники акції від компанії «Море за 1 долар» встигли переконатись, що за долар можна отримати парфуми, косметику, і навіть путівку до Арабських Еміратів. Переможці вже отримали свої призи та розповіли про участь у розіграші.

Рівнянка Олена Горбанюк виграла омріяну путівку на дві особи в ОАЕ (Фуджейра). Взяти участь у акції «Море за 1 долар» її змусила подруга, яка вже була її учасницею. Призом Олена задоволена і вже вирішила брати участь надалі:

«Мені дуже сподобалось брати участь в акції. Скажу чесно, я не вірила, що це все чесно, думала, що якщо і дають подарунки, то тільки родичам чи знайомим. Для нас було несподіванкою, коли нам прийшов лист з повідомленням, що я переможець Акції. Не вірила до останнього, тим більше ми хочемо їхати з чоловіком і донечкою, а путівка тільки на двох, нам довелось трошки доплатити за донечку. Але вже цієї суботи ми всі разом полетіли на відпочинок. Ми з чоловіком порадились і вирішили, що будемо і надалі брати участь у всіх акціях, які буде проводити "Море за 1 долар" і вже навіть зареєстрували 4 анкети (по дві на кожного) в новій акції в Шрі-Ланку, хоча не віриться, що можна двічі виграти, но ми все ж будемо пробувати.

В подібних акціях беру участь рідко, на дану акцію мене підбила подруга на роботі, вона теж бере участь і один раз виграла парфуми, тепер вона жартує, що я забрала в неї подарунок, бо це вона мені порадила».



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Окрім головного приза – путівки на курорти, компанія «Море за 1 долар» щотижня розігрує приємні подарунки. Рівняни таким сюрпризам раді, адже всього за 1 долар отримали більш цінні речі. Так, пані Катерина з Київщини у схожих розіграшах не завжди бере участь. Втім спроба виграти у «Море за 1 долар» виявилась успішною:

«Часом беру участь, під настрій. Перемагаю і виграю щось рідко - тут пощастило. Насправді якась фортуна чи що - витратила лише долар і у першій же тижневій акції виграла парфуми. Хоча головний приз - море - ні. Можливо, наступного разу. Планую знову взяти участь - там ніби зараз Шрі-Ланка. Щодо минулої акції - то я свій долар «відбила») Парфуми ці однозначно дорожчі ніж 24 грн».

Повірив у фортуну і Ростик Максимов зі Львівщини. Після приємного виграшу хлопець навіть порекомендував взяти участь у акції своїм близьким:

«Участь у розіграші буду брати обов'язково і рекомендувати друзям також. Більше того, я вже всім своїм знайомим, друзям, колегам по роботі порекомендував і більшість з них також бере участь в цій акції. В інших акціях участь беру дуже рідко, тільки якщо сподобається, є довіра і якась ймовірність перемогти. Сумніви існують завжди, але ця акція привернула увагу, а після того, як виграв перший подарунок, впевнився що все чесно, продовжував брати участь і на даний момент вже виграв кілька подарунків, як і мої друзі. Тому після виграшів, знаю, що все чесно, є ймовірність перемогти, і буду й надалі брати участь в цій акції».

Львів’янка Ірина-Вікторія Юрчак повірила у чесність конкурсу, хоча головного призу не виграла, та тижневому подарунку рада: «Все сподобалося, виграла сертифікат у Ватсон. Довіряю організаторам лотереї, що розіграш відбувається чесно. Участь беру регулярно, але мабуть в мене в житті часто так буває, що головних призів майже ніколи не вигравала, а другорядні доволі часто. Тому, сподіваюся, що можливо в цій лотереї мені пощастить з головним виграшем - путівкою на море».

Ще двоє учасників як тільки взяли участь у конкурсі, відразу ж виграли призи перших тижневих акцій.

«Сумнівів у мене стосовно акції не було, я після реєстрації виграв першу тижневу акцію, планую і надалі брати участь у розіграшах так, як внесок невеликий, а приз достойний», - розповідає Іван Кривецький з Дрогобича.

«Участь взяла вперше, і одразу пощастило, звісно братиму участь ще, мама також взяла участь і виграла у тижневій акції», - поділилась враженнями Ліна.

Компанія «Море за 1 долар» продовжує втілювати мрії рівнян в реальність. Кожен із Вас має змогу стати власником путівок на двох до Шрі-Ланки. Умови акції зовсім прості. Все що від Вас потрібно, це заповнити спеціальну форму на сайті компанії www.moreza1dolar.com.ua, виконати всі умови і хутчіш збирати валізи.



pic



pic



pic



pic



pic