За вихідні до поліції надійшло 68 повідомлень про скоєння крадіжок. За 48 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Рівне нського відділу поліції звернулася 31-річна рівнянка та повідомила, що з її квартири невідомі особи, шляхом підбору ключа, проникли до помешкання, звідки викрали золоті вироби та фотоапарат. Правоохоронці проводять розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисників. Триває досудове розслідування.

Оперативники Рівне нського районного відділення поліції встановили, що крадіжку горілчаних виробів та продуктів харчування з магазину у селі Макотерти скоїв раніше судимий 35-річний житель села Кривичі. Чоловіка поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

До правоохоронців звернулася 61-річна мешканка села Городниця Млинівського району та повідомила, що з її будинку невідома особа викрала гроші в сумі 2500 гривень. Зловмисник проник до помешкання шляхом пошкодження металопластикового вікна. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України поліцейські проводять досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Рівне нській області.