До вихованців комунального закладу «Клеванська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1 І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради у рамках проведення Всеукраїнських святкових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я» серед дітей-вихованців дитячих спеціальних закладів завітали працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

- Змагання пройшли, справді, весело і невимушено. Команди по черзі проходили дистанції естафет, демонструючи вправність у володінні фітбольним, футбольним, баскетбольним і волейбольним м’ячами. Завершальну естафету учасники змагань проходили поодинці, щоб кожен мав змогу виявити свої індивідуальні можливості, - розповіли у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

Найбільшого успіху домоглися хлопці та дівчата з команди «Карпати». Друге місце посіла команда «Волинь», третє – дісталося команді «Барселона». Їх зусилля були винагородженні дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призами від Відділення НОК України у Рівне нській області. Всім учасникам вручено пам’ятні сувеніри та спортивну атрибутику.

- Діти отримали заряд бадьорості та позитивних емоцій, які, безперечно, доповнили і підсилили їх хороший передсвятковий настрій. Це було помітно й по тому, з якою охотою вони взяли участь у фотосесії з «Червоною карткою», на знак того, що обирають здоровий спосіб життя, відмовляючись від усього, що йому перешкоджає, - повідомили у комунальному закладі «Клеванська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1 І-ІІІ ступенів» Рівне нської обласної ради.