14 учасників АТО з Рівненщини, які здобували професію «водій автотранспортних засобів категорії «В», вже завершили навчання.

Десятеро з них – у рамках державної бюджетної програми «Заходи соціальної та професійної реабілітації учасників антитерористичної операції».

Протягом 1,3 місяця вони навчалися в Олександрійському відділенні Рівне нського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. За цей час чоловіки добре вивчили будову автомобіля, правила дорожнього руху та здобули навики з практичного водіння, що й продемонстрували під час кваліфікаційної атестації.

За словами слухачів, їх приємно вразила матеріально-технічна база відділення, використання сучасних інформаційних технологій, комп’ютеризованих симуляторів та автотренажерів, до них у навчальному закладі ставилися з увагою і турботою, забезпечили психологічні консультації.

Тепер випускникам залишилося витримати іспит у Центрі надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, підпорядкованому ВДАІ.

Дехто із слухачів після навчання відразу буде працевлаштований, зокрема, на ПАТ «Рівне азот».

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.