Трагедія трапилася у п’ятницю близько 18 години в одному із будинків на вулиці Млинівській у Рівному. У квартирі 26-річного сина з ножовими пораненнями знайшов батько.

На місці події слідчо-оперативна група Рівне нського відділу поліції з’ясувала, що молодий чоловік працював юристом. Повернувшись до Рівного із Здолбунова, разом зі своєю знайомою зайшли пообідати у місцеве кафе. Однак через суперечку розійшлися по домівках.

26-річна рівнянка згодом телефонувала своєму знайомому, але на дзвінки той вже не відповідав. Запідозривши неладне, дівчина сконтактувала з його батьком, адже напередодні син скаржився на погане самопочуття.



pic

Невдовзі зустрілися біля під’їзду. Відчинивши двері в квартиру, побачили в кухні на підлозі власника помешкання з явними ножовими пораненнями.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок гострої крововтрати, ножових пошкоджень органів черевної порожнини.



pic

Зібрані правоохоронцями докази під час огляду місця події свідчать про те, що це могло бути самогубство. Адже, як розповіли мешканці будинку, чоловік вже намагався раніше спричинити собі тілесні ушкодження, вистрибнувши з вікна квартири.



pic

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці ще з’ясовують всі обставини події та перевірятимуть й інші версії вказаного інциденту. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області