Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному стане простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті стартує благодійна акція Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідатимемо про дітей- учасників акції, які ділитимуться із глядачами своїми мріями та бажаннями, і які можливо саме ви захочете здійснити. Чергова історія, про маленьку Олександру Бабіч, яка свою мрію озвучити ще поки не може, втім батьки точно знають чого потребує дівчинка.

Вона весела, грайлива та активна. Знайомтесь, це чотирирічна Олександра Бабіч, вихованка Центру ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами «Пагінець». У дівчинки чимало проблем зі здоров'ям, однак це не заважає їй випромінювати купу позитивних емоцій та усмішок в оточуючих. Вона полюбляє книги та разом з мамою із задоволенням розглядає картинки.

Сашуля хоч ще і маленька втім вже доволі розсудлива, - розповідає мама дівчинки, вона дуже радіє усім своїм перемогам. Дівчинка любить бути у центрі уваги, адже у родині окрім Олександри ще троє діток.

Батьки маленької приділяють багато уваги та зусиль і для фізичного розвитку Сашулі. Тож дівчинка вже декілька місяців займається ще й художньою гімнастикою. І в цьому не пасе задніх.

Це не просто хобі для дитини, - розповідає мама Олена. Це необхідність для Сашулі.

Маленька дівчинка потребує постійних фізичних навантаженнь, для цього потрібна бігова доріжка.

У багатодітній родині батьки не завжди можуть здійснити усі мрії своїх діток. Тож якщо ви хочете допомогти здійснити спільне бажання батьків та Олександри, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".