Наближається найсвітліше родинне свято Різдво. Для усіх - це час веселощів, домашнього затишку та подарунків. Та як його святкуватимуть самотні та малозабезпечені люди? Дарувати свято та радість таким сім'ям у Рівному будуть Волонтери Різдва. Хто ці люди та як стати різдвяними доброчинцями - дізнавались наші журналісти.

Десятикласниці Ярослава та Анастасія захотіли допомогти самотнім людям Рівного. Попри юний вік дівчата знають - навіть найменша допомога має велике значення. Тому з радістю зголосились допомогти у зборі та доставці різдвяних подарунків.

Студент другого курсу Станіслав Ткачук - активний учасник університетського життя. Хлопець із задоволенням долучився і до волонтерського різдвяного центру. Адже тут він займатиметься важливою доброчинною справою.

Волонтери Різдва тісно співпрацюватимуть з управлінням соцзахисту населення. Спільно вони розноситимуть подарунки самотнім людям. Оскільки персональну інформацію не розголошують, то лише соціальні працівники знають адреси та імена тих людей, які потребують допомоги небайдужих.

Ангел з картини київської художниці Інни Пантелеймонової надихнув Галину Кульчинську на акцію "Доброго Різдва". Цей ангел став символом акції. Адже кожен рівнянин за бажанням може зробити різдвяний подарунок родинам і людям, які живуть в складних умовах, розповідають організатори.

Якщо і ви бажаєте долучитись до загальноміської акції "Доброго Різдва" приносьте подарунки з 21 по 30-те грудня 2015 року у Виставкову залу міського Будинку культури, що у парку ім. Шевченка, з 15.00 до 20.00. Деталі за телефоном: 63-58-56. Групи у соцмережах: https://www.facebook.com/groups/Dobrogo.Rizdva/ https://vk.com/groups/dobrogo_rizdva. Усі зібрані речі волонтери відразу ж приймуть та оформлять по-святковому. А вже з 3 по 5 січня 2016 року ваші подарунки потраплять до адресатів.