Навіть, у Міжнародний день театру зали обидвох міських храмів Мельпомени були напівпорожні. І це при тому, що Рівненський академічний облмуздрамтеатр святкував своє 100-річчя. Втім, кількість глядачів, було компенсовано якістю. Привітати творчий колектив з'явилися перші особи міста і області та найзатятіші театрали.

Гучними оплесками вітали рівненських акторів перші особи міста та області. Воно й не дивно, адже рівненському облмуздрамтетру виповнилось 100 років.

Нині у рівненських театрах працює більше півсотні акторів. Павло Больбін та Олена Подолець рахуються ще початківцями. Втім вже зіграли чимало ролей. У свій професійний день перевтілились на сцені у принца та принцесу.

Олексій Заворотній йде стежками батька. Мріє стати відомим актором. Поки радує малечу різноманітними ролями у театрі ляльок.

Згадали театрали у свій професійний день і про сумне. Кажуть, акторів професійних вистачає, а от відповідної апаратури для роботи - ні.

У професійний день про вирішення проблем театрали не думали. Кажуть, сьогодні не просто їхнє свято, а свято мільйонів глядачів. Любов і визнання яких - найліпший подарунок. Останні ж свою повагу та любов проявили вітаннями.