Упродовж тривалого часу завантажував відповідні відео ролики зі свого робочого кабінету у мережу Інтернет. Нещодавно його незаконну діяльність викрили.

Педагогу 41 рік. Проживає з жінкою у цивільному шлюбі. Працює у Рівному в одному з комунальних закладів. Яку саме дисципліну викладає невідомо. Чоловік порно ролики не знімав, а завантажував з електронних носіїв у персональний комп’ютер, потім розповсюджував у мережі Інтернет. Ніякого заробітку з цього не отримував, скоріше задовольняв власну статеву похіть.

У поліції кажуть, дитячу порнографію педагог своїм вихованцям не демонстрував. Щоправда всі обставини ще з’ясовуються. Вчитель визнає свою вину і активно співпрацює з слідством. Поліцейські вилучили три одиниці комп’ютерної техніки, електронні носії інформації, що підтверджують протиправну діяльність працівника закладу освіти. Кримінальної відповідальності педагогу не уникнути.

Проведені судові експертизи в сфері мистецтвознавства підтвердили наявність сцен порнографічного характеру у відеоматеріалах, які розповсюджувалися в мережі Інтернет. Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.