Півроку без скандалу. Саме стільки часу минуло після чергових внутрішніх розбірок на державному підприємстві "Мирогощанський державний іподром". Тоді колективу представили нового директора, якого сприйняли не відразу. Як працює державне підприємство через півроку після скандалу - далі.

Отак з криками та сварками півроку тому на ДП "Мирогощанський державний іподором" представляли нового директора. Володимира Присяжненка за результатом конкурсу призначило Мінагрополітики, аби підготувати по суті сільськогосподарське підприємство до роздержавлення: навести лад з фінансами, провести інвентаризацію та головне підготувати усі необхідні документи, аби розпаювати землі. За півроку вдалося чимало.

Відзначають позитивні зрушення і самі працівники. Пані Марія працює на підприємстві 8 років, каже тепер і техніка ремонтується, і зарплату платять і головне - ставлення до людей зовсім інше.

Єдине, чого досі не можуть дочекатися працівники іподрому - це обіцяного розпаювання землі. директор запевняє: підготували усі необхідні документи для роздержавлення. Та чому їх вже двічі повертали з Кабміну. Тож мирогощанці заручилися і підтримкою народного депутата.

Володимир Присяжненко переконує, затримка лише за рішенням Кабміну про передачу підприємства у фонд держмайна.