І в продовження теми, чергова історія про учасника акції "Добро на Різдво" рівнянина Артема Богуславського. Тринадцятирічний школяр обожнює читати книжки, цікавиться історією України та колекціонує солдатиків. Хлопець вже визначився із майбутньою професією та є надійною опорою для своєї мами. Про його мрію - далі у сюжеті.

Це - тринадцятирічний Артем Богуславський. Він - син загиблого учасника АТО Олексія Богуславського. Школяр обожнює історію та демонструє колекцію іграшкових солдатиків, що розпочав збирати ще спільно з батьком.

А ще Артемко обожнює читати історичні книжки.

Хрестовими походами, говорить Артемко, почав цікавитись ще до вивчення цієї теми по шкільній програмі. Розповідає, дивився фільми і вирішив дізнатись, що відбувалося насправді. Хлопець має цілу колекцію історичних енциклопедій.

Приділяє час Артемко і фізичним навантаженням. Він займається плаванням, а раніше ще й відвідував секцію карате. Крім того, тринадцятирічний хлопець вже визначився із майбутньою професією.

А ще Артемко, незважаючи на свій юний вік, вже є справжнім чоловіком. Він надійний, завжди підтримує свою маму та вже став головою сім'ї.

І мрії у школяра вже теж дорослі.

Каже, якщо мрія із книжкою здійсниться, то завантажить туди усі шкільні підручники, а ще звісно історичні книжки. Тож якщо ви хочете допомогти здійснити бажання Артема, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".